Пакети

VPS ( Виртуелен Приватен Сервер)

VPS ( Виртуелен Приватен Сервер)

Најквалитетни ВПС сервер од Дигама Хостинг со брзини до 100 mbps .Хостирање на сервери се врши веднаш по уплата во банка/пошта.
Со овие пакети се вклучува и инсталиран гејм панел на Македонски Јазик со сите негови подесувања и дата бази
ДОСТАПНИ ОПЕРАТИВНИ СИСТЕМИ ЗА VPS
-CentOS 5 32/64
-CentOS 6 32/64
-debain 6.0 32/64
-debain 7.0 32/64
 • VPS Мини

 • 499 ден

  /Месечно
 • 1GB RAM
 • 1 IP адреса
 • Network 100 mbps
 • Процесор Intel Xeon
 • 50GB Простор
 • Реинстал 4 пати
 • Контролен Панел
 • 24/7 Поддршка
 • Нарачај
 • VPS Елит

 • 699 ден

  /Месечно
 • 1.5GB RAM
 • 1 IP адреса
 • Network 100 mbps
 • Процесор Intel Xeon
 • 100GB Простор
 • Реинстал 6 пати
 • Контролен Панел
 • 24/7 Поддршка
 • Нарачај
 • VPS Професионал

 • 999 ден

  /Месечно
 • 2.5GB RAM
 • 1 IP адреса
 • Network 1000 mbps
 • Процесор Intel Xeon
 • 200GB Простор
 • Реинстал 10 пати
 • Контролен Панел
 • 24/7 Поддршка
 • Нарачај
 • VPS Делта

 • 1199 ден

  /Месечно
 • 3GB RAM
 • 1 IP адреса
 • Network 1000 mbps
 • Процесор Intel Xeon
 • 250GB Простор
 • Реинстал 12 пати
 • Контролен Панел
 • 24/7 Поддршка
 • Нарачај

ЗОШТО ДИГАМА ХОСТИНГ ??

Пред се е најдобар и најпрактичен и како второ е најефтин хост.

ДАТА ЦЕНТАР

Нашите бази и дата центари се лоцирани дел во Македонија дел во Гермаија со цел подобро функционирање.

BOOST на сервери

Можете да вршите BOOST на сервери.

SSD Hardware

SSD хард диск за подобро ставање на гејм мод и подобро функционирање.

 • "Јас сум корисник на Дигама Хостинг веќе една година и сум презадоволен од ажурноста и претпазливоста на серверите ."Ангелчно Глигоровски
 • "Јас сум корисник на Дигама Хостинг веќе 6 месеци и сум презадоволен од квалитет и поддршката ."Кристијан Николовски
 • "Сум бил корисник и на други хостинзи во Македонија и во странство но Дигама Хостинг е најдобар хост."Дарко M.
 • "Нема што повеќе да се зборува со еден збор "НАЈДОБРИ СТЕ" ."Филип М.
 • "Кај Дигама Хостинг ми се допаѓа што поддршката е на виско ниво и услугите се беспрекорни ."Нермин Казимовски
Color :
Layout : Pattern