Услови за употреба на гејм сервери од Дигама Хостинг Македонија

Услови за употреба:

* Пред се Дигама Хостинг се залага да ги заштити вашите лични податоци од било какви штетници.

1. Забрана на користење на било какви варез скрипти.

2. Забрана на појачување на слотови на самп сервери односно вие сте лимитрани на 50 слотови а ставате 100.

3. Забрането е да ги споделувате вашите информации од панелот со други луге затоа што покасно ние не одговараме за последиците.

4. Забрането е додавање на реклами од други хостинзи.

5. Забрането е користење на вулгарни имиња на серверите.

6. Дозволено е само еднаш дневно да се направи реинсталација на вашиот сервер.

7. Забрането е измена на вашите податоци во панелот без да ја известите поддршката.

8. Забрането е спамирање по фејсбук/тикети/е-маил.

9. Забрането е да се ставаат слики на фејсбук од уплатници.

10. Забрането е продавање на вашиот сервер.

* Овластени сме целосно да ви го суспендираме или одземеме серверот доколку прекршите некое од правилата, ние не одговараме за никакви последици доколку вие го споделувате панелот со други особи.

* За било какво задоцнување со уплата на вашиот сервер во најкраток рок истиот ќе биде суспендиран а после 2-3 дена ако не биде уплатен ќе биде избришан.

* Доколку ви се избрише серверот а сакате да го повратите назад тогаш ќе морате да ја контактирате поддршката преку панелот за уплаќање.

* Доколку планирате да купите сервер од кај нас за секоја уплата мора вие лично да ги испратите податоците од вашиот сервер истотака и сликата од уплатница со отварање на тикет во системот.

* Моментално само се прифаќаат уплатите во Банка или Пошта друг начин нема.

* Доколку барате поддршка преку фејсбук и не добиете одговор тоа не е наш проблем затоа што има систем за уплаќања на кој имате опција да отворите тикет..

* Забрането е користење на било каква вулгарност кога зборувате со некој од тимот на Дигама Хостинг во спротивно може да дојде до суспендирање на вашиот сервер..

* Контактирањето со администрацијата не се врши преку тикети има маил соодветен доколку сакате да испратите лична порака до некој администратор обратете се на (Електронска Пошта): [email protected]

* Дигама Хостинг не врши уплоадирање и инсталирање на вашите модови или плугини за тоа постојат туторијали креирани од наша страна со цел да ви се помогне..


ЗОШТО ДИГАМА ХОСТИНГ ??

Пред се е најдобар и најпрактичен и како второ е најефтин хост.

ДАТА ЦЕНТАР

Нашите бази и дата центари се лоцирани дел во Македонија дел во Гермаија со цел подобро функционирање.

BOOST на сервери

Можете да вршите BOOST на сервери.

SSD Hardware

SSD хард диск за подобро ставање на гејм мод и подобро функционирање.

  • "Јас сум корисник на Дигама Хостинг веќе една година и сум презадоволен од ажурноста и претпазливоста на серверите ."Ангелчно Глигоровски
  • "Јас сум корисник на Дигама Хостинг веќе 6 месеци и сум презадоволен од квалитет и поддршката ."Кристијан Николовски
  • "Сум бил корисник и на други хостинзи во Македонија и во странство но Дигама Хостинг е најдобар хост."Дарко M.
  • "Нема што повеќе да се зборува со еден збор "НАЈДОБРИ СТЕ" ."Филип М.
  • "Кај Дигама Хостинг ми се допаѓа што поддршката е на виско ниво и услугите се беспрекорни ."Нермин Казимовски
Color :
Layout : Pattern