• www.digamahost.com
  Промоции за сите нови и стари корисници
  Подароци и ниски цени
  ПРЕМИУМ КВАЛИТЕТ
  24/7 Поддршка достапна за вас
 • ТИМОТ ЗА ПОДДРШКА
  Тим кој е секогаш тука за ви помогне на вас!
  Емаил: [email protected]
  Ги решаваме вашите проблеми за брзо време.
  Секогаш на располагање
 • Coutner Strike Сервери
  Сервери кои се без лаг
  Multi Core Processor Intel Xeon
  Поддршка во секое време.
  Лесно стартување на сервер.

Дигама Хост ја користи најновата технологија сите ХОСТИНГ пакети се со најбрза интернет конекција.

Систем Админ

Секојдневен детален увид на сите наши сервери од страна на администрацијата за било какви недостатоци.

Сигурен & Uptime

Невозможното станува возможно серверите се огромен уптајм со многу ретки упдајти на системот и огромна сигурност.

24/7 Онлајн Поддршка

Ние ви нудиме огромна поддршка во секој наш одел имаме активен тим кој е задолжен за таа поддршка. .

НАЈГОЛЕМИ ПАКЕТИ СО НИСКИ ЦЕНИ

Голема брзина и заштитата на вашите сервери.
Дигама Хостинг има тим кој е задолжен за тоа.

 • ДИГАМА

 • 100

  МЕСЕЧНО
 • SA-MP 50 слотен
 • + 50 слота Гратис
 • 1 Сервер
 • Гејм Панел
 • 4 GB Трансфер
 • 24/7 ПОДДРШКА
 • Нарачај
 • ГЕЈМИНГ

 • 200

  МЕСЕЧНО
 • SA-MP 100 слотен
 • + 50 слота Гратис
 • 1 Сервер
 • Гејм Панел
 • Неограничен Трансфер
 • 24/7 ПОДДРШКА
 • Нарачај
 • Професионален

 • 400

  МЕСЕЧНО
 • SA-MP 200 слотен
 • + 50 слота Гратис
 • 1 Сервер
 • Гејм Панел
 • Неограничен Трансфер
 • 24/7 ПОДДРШКА
 • Нарачај
 • Координативен

 • 500

  МЕСЕЧНО
 • SA-MP 250 слотен
 • + 50 слота Гратис
 • 1 Сервер
 • Гејм Панел
 • Неограничен Трансфер
 • 24/7 ПОДДРШКА
 • Нарачај

ЗОШТО ДИГАМА ХОСТИНГ ??

Пред се е најдобар и најпрактичен и како второ е најефтин хост.

ДАТА ЦЕНТАР

Нашите бази и дата центари се лоцирани дел во Македонија дел во Гермаија со цел подобро функционирање.

BOOST на сервери

Можете да вршите BOOST на сервери.

SSD Hardware

SSD хард диск за подобро ставање на гејм мод и подобро функционирање.

 • "Јас сум корисник на Дигама Хостинг веќе една година и сум презадоволен од ажурноста и претпазливоста на серверите ."Ангелчно Глигоровски
 • "Јас сум корисник на Дигама Хостинг веќе 6 месеци и сум презадоволен од квалитет и поддршката ."Кристијан Николовски
 • "Сум бил корисник и на други хостинзи во Македонија и во странство но Дигама Хостинг е најдобар хост."Дарко M.
 • "Нема што повеќе да се зборува со еден збор "НАЈДОБРИ СТЕ" ."Филип М.
 • "Кај Дигама Хостинг ми се допаѓа што поддршката е на виско ниво и услугите се беспрекорни ."Нермин Казимовски
Color :
Layout : Pattern