Пакети

РЕГИСТРАЦИЈА НА ДОМЕНИ

Регистрација на домени

Регистрација на доменот се врши веднаш по уплата во банка/пошта.
 • .COM

 • 1 ГОДИНА 599 ден.
 • 2 ГОДИНИ 1100 ден.
 • ТРАНСФЕР БЕСПЛАТЕН
 • ВЕБ ХОСТИНГ ТУКА
 • 24/7 Поддршка
 • Нарачај
 • .NET

 • 1 ГОДИНА 850 ден.
 • 2 ГОДИНИ 1500 ден.
 • ТРАНСФЕР БЕСПЛАТЕН
 • ВЕБ ХОСТИНГ ТУКА
 • 24/7 Поддршка
 • Нарачај
 • .INFO

 • 1 ГОДИНА 750 ден.
 • 2 ГОДИНИ 1100 ден.
 • ТРАНСФЕР БЕСПЛАТЕН
 • ВЕБ ХОСТИНГ ТУКА
 • 24/7 Поддршка
 • Нарачај
 • .ORG

 • 1 ГОДИНА 850 ден.
 • 2 ГОДИНИ 1500 ден.
 • ТРАНСФЕР БЕСПЛАТЕН
 • ВЕБ ХОСТИНГ ТУКА
 • 24/7 Поддршка
 • Нарачај

ЗОШТО ДИГАМА ХОСТИНГ ??

Пред се е најдобар и најпрактичен и како второ е најефтин хост.

ДАТА ЦЕНТАР

Нашите бази и дата центари се лоцирани дел во Македонија дел во Гермаија со цел подобро функционирање.

BOOST на сервери

Можете да вршите BOOST на сервери.

SSD Hardware

SSD хард диск за подобро ставање на гејм мод и подобро функционирање.

 • "Јас сум корисник на Дигама Хостинг веќе една година и сум презадоволен од ажурноста и претпазливоста на серверите ."Ангелчно Глигоровски
 • "Јас сум корисник на Дигама Хостинг веќе 6 месеци и сум презадоволен од квалитет и поддршката ."Кристијан Николовски
 • "Сум бил корисник и на други хостинзи во Македонија и во странство но Дигама Хостинг е најдобар хост."Дарко M.
 • "Нема што повеќе да се зборува со еден збор "НАЈДОБРИ СТЕ" ."Филип М.
 • "Кај Дигама Хостинг ми се допаѓа што поддршката е на виско ниво и услугите се беспрекорни ."Нермин Казимовски
Color :
Layout : Pattern