Пакети

Couter Strike 1.6

Couter Strike 1.6

Хостирање на сервери се врши веднаш по уплата во банка/пошта.
На Couter Strike 1.6 серверите има стандарден гејм мод со верзија Couter Strike 1.6 за ЛИНОКС Оперативен систем И Дигама Хостинг не одговара ако самиот корисник стави гејм мод и ако има лаг на серверот затоа што има нестабилни гејм модови кои предизвикуваат лагирање на сервер
 • ЕЛИТ

 • 150

  /Месечно
 • 12 Слотен
 • Неограничен Простор
 • Неограничен Трансфер
 • Гејм Панел
 • 24/7 Поддршка
 • Нарачај
 • ЕЛИТ+

 • 199

  /Месечно
 • 18 Слотен
 • Неограничен Простор
 • Неограничен Трансфер
 • Гејм Панел
 • 24/7 Поддршка
 • Нарачај
 • Професионал

 • 299

  /Месечно
 • 32 Слотен
 • Неограничен Простор
 • Неограничен Трансфер
 • Гејм Панел
 • 24/7 Поддршка
 • Нарачај
 • Делта

 • 500

  /Месечно
 • 32 Слотен
 • 16 слотен ГРАТИС
 • Неограничен Простор и трансфер
 • Гејм Панел
 • 24/7 Поддршка
 • Нарачај

ЗОШТО ДИГАМА ХОСТИНГ ??

Пред се е најдобар и најпрактичен и како второ е најефтин хост.

ДАТА ЦЕНТАР

Нашите бази и дата центари се лоцирани дел во Македонија дел во Гермаија со цел подобро функционирање.

BOOST на сервери

Можете да вршите BOOST на сервери.

SSD Hardware

SSD хард диск за подобро ставање на гејм мод и подобро функционирање.

 • "Јас сум корисник на Дигама Хостинг веќе една година и сум презадоволен од ажурноста и претпазливоста на серверите ."Ангелчно Глигоровски
 • "Јас сум корисник на Дигама Хостинг веќе 6 месеци и сум презадоволен од квалитет и поддршката ."Кристијан Николовски
 • "Сум бил корисник и на други хостинзи во Македонија и во странство но Дигама Хостинг е најдобар хост."Дарко M.
 • "Нема што повеќе да се зборува со еден збор "НАЈДОБРИ СТЕ" ."Филип М.
 • "Кај Дигама Хостинг ми се допаѓа што поддршката е на виско ниво и услугите се беспрекорни ."Нермин Казимовски
Color :
Layout : Pattern